Dette websted bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved din fortsatte brug af webstedet accepterer du sådan brug. Lær mere her.

Ok!

Om Scandinaviandesigncenter.dk

Da Jörgen Bödmar grundlagde vores virksomhed i 2003 satte han sig som mål at skabe en online platform, hvor alle kunne få information om skandinavisk design og købe skandinaviske designprodukter. Det var meget vigtigt for ham at dette skulle være muligt, uafhængigt af hvor i verden man befandt sig.

I dag tilbyder vi vores sortiment på ni sprog og vi har kunder fra mere end 70 lande og, med undtagelse af Sydamerika, fra alle verdensdele. Alle pakker sendes af vores hovedsæde i den sydlige svenske by Kalmar. Normalt tager det 1-3 arbejdsdage fra ordre, indtil vores danktalende kunder modtager deres pakke, enten i butik eller hjemme.

 

Our company

 

Hvorfor vælge at handle skandinavisk design hos os?

Først skal vi nævne vores unikke sortiment. Vi arbejder løbende på at tilbyde produkter fra skandinaviske designere og producenter, der repræsenterer skandinavisk design bedst. Vi besøger regelmæssigt udstillinger og messer for at holde trit med de aktuelle tendenser.

Vi møder jævnligt designere og små producenter for at finde "morgendagens produkt". Alt dette er grundene til, at vi kan tilbyde et udvalg på mere end 16000 skandinaviske designprodukter fra mere end 200 varemærker, som du ikke kan finde hos andre internetudbydere eller i lokale butikker.

 

About us

 

Kvalitet er af stor betydning for os og i enhver henseende. Når du besøger vores hjemmeside, kan du stole på vores lagerstatus og den lovede leveringstid, hvilket ikke er tilfældet ved alle online butikker. Du kan altid forvente professionel kundeservice fra vores højtuddannede, lidenskabelige personale. Vi vil gøre vores yderste for at tilfredsstille dine behov.