FAQ - ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål og svar

På denne side får du svar på ofte stillede spørgsmål fra vores kunder. Hvis du har et spørgsmål du ikke finder svar på her, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@scandinaviandesigncenter.dk

Scandinaviandesigncenter tilbyder et unikt sortiment med det bedste indenfor skandinavisk design. Alle produkter er udvalgt baseret på sin skandinaviske oprindelse og er designet af skandinaviske designere og/eller fra skandinaviske varemærker.

  1. Begynd med at vælge kategori og de produkter du er interesseret af, fyld i antal og eventuel variant. Dine varer lægges automatisk i indkøbsvognen når du trykker på knappen læg i indkøbsvognen.
  2. Øverst på siden til højre kan du se antalet varer og totalsummen for de varer som ligger i indkøbsvognen. Vil du se hvad som ligger i indkøbsvognen trykker du på din indkøbsvogn
  3. Når du vil betale trykker du på din indkøbsvogn øverst på siden. Kontrollere at de varer som du vil bestille findes der. Vil du tage bort eller ændre antalet varer trykker du på Tag bort eller Antal og derefter opdatere. Når alt er kontrolleret og ok trykker du på til kassen.
  4. I kassens første trin skriver du dit navn og din adresse. Her er det også muligt at opgive en anden leveringsadresse hvis du ønsker at sende den til veninden eller sommerhuset. Herefter vælger du den leverings- og betalingsmåde som du ønsker. Venligst kontrollere at dine personlige oplysninger er korrekte. Herefter trykker du på Bestil for at bekræfte din bestilling.
  5. I kassens sidste trin får du din orderbekræftelse og dit ordernummer. Denne information sendes også til den e-mailadresse du har oplyst ved orderbestilling.

Scandinaviandesigncenter tilbyder flere forskellige betalingsmetoder:

  • De almindeligste betal- och kreditkort Dankort, VISA, MasterCard og EuroCard.
  • Betaling med PayPal

Ja, vi anvender VeriSigns unikke krypteringsteknologi og autensieringsprocesser der sikrer sikre transaktioner ved kortbetalinger. Du kan se, at de oplysninger, som sendes gennem siden er krypteret, ved at URL ændres til https:// og en gul hængelås vises i højre sides underkant. Derudover anvender vi markeds stærkeste sikkerhedscertifikater, SSL EV, som du kan se ved ved at adresselinjen bliver grønmarkeret.

Alle kontooplysninger, som du giver fra dig, når du bestiller hos os håndteres alene af vores betalingspartner Payex. Undlad venligst under ingen omstændigheder til at give os disse oplysninger via e-mail.

Du kan vælge mellem:

Bring - Hent selv i automat/butik. Denne service koster 39 kr., men er din bestilling over 899 kr. får du fri fragt. 
Bring - Hjemlevering mellem kl. 17.00-21.00. Denne service koster 89 kr. og er til privatpersoner. 
Bring - Erhvervspakke - levering mellem kl. 08.00-16.00. Denne service koster 99 kr. og er til virksomheder. 

Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Den information som du giver fra dig på www.scandinaviandesigncenter.dk vil blive behandlet med største respekt. Scand. Design Online AB bruger kun dine oplysninger til at fuldføre din order, medlemskab, fragt, sikker betaling samt, hvis det forekommer, tolddeklarationer. Scand. Design OnLine AB arbejder efter en intern sikkerhedspolicy som er specielt fremtaget samt omhandler alle dele i virksomheden.

For at sikkerstille at dine personoplysninger beskyttes så effektivt som mulig ved køb, benytter vi en krypteret internettrafik samt følger tekniken Secure Socket Layer (SSL) Kreditkorsinformation håndteres kun af finansielle institutioner gennem en sikker krypteret forbindelse.
Så snart købet er fuldført bliver personlige informationer destrueret.

Scand. Design OnLine AB har et digitalt sikkerhedscertifikat der viser at virksomheden er den det giver sig ud for at være. Certifikatet udgives af VeriSign Inc. Sikkerhedsspørgsmål evalueres regelmæssigt med eksperter på området.

Hvis du, efter at have modtaget din pakke, opdager at varerne er synligt transportskadet, bedes du anmelde det med det samme, til det fragtfirma, som leverede forsendelsen, eller til posthuset. Hvis disse ikke påtage sig ansvaret for beskadigelsen, kontakt venligst vores kundeservice.

Scand. DesignOnline AB garantere at du bliver 100% tilfreds. Du har altid ret til at åbne pakken og kontrollere funktion og finish. Dette gælder ikke forseglede varer f.eks. tapet. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb kan du uden videre spørgsmål returnere dine produkter til os inden 14 dage. 
Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen. Du må åbne pakken, kontrollere funktion og finish og vurdere dens egenskaber. Hvis varen bærer præg af at have været brugt eller er blevet skadet vil du blive skyldig at betale for værdiforringelsen. Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Det er Scand.Design Online, der vurderer varens værdiforringelse. 
Fortrydelsesretten gælder fra og med at du har modtaget din bestilling. Returretten gælder ikke for specialtilpassede produkter som f.eks stof, tekstil og voksdug. 
For at din returret skal gælde skal du som kunde kontakte vores kundeservice via mail eller per brev. 
Du skal oplyse: 

Navn: 
Adresse: 
Dato for bestilling: 
Dato for levering: 
Dato for returnering: 
Hvilke produkt/produkter du returnere: 

Når vi har modtaget dokumentation for at din retur er afsendt, behandler og tilbagebetaler vi dig inden 14 dage. Dokumentation kan f.eks. være et forsendelsesnummer.

 

Returvarer bør pakkes i uskadet originalforpakning og i den emballage de modtogs i. Originalforpakningen bør ikke anvendes som emballage, da produktet kan skades. Retur sendes til: 

Design Online AB 
c/o DHL Global Mail 
Banemarksvej 48 
2605 Brøndby 

Ved at benytte en c/o adresse i Danmark bliver fragten for dig som kunde billigere, men desværre bliver behandlingstiden omkring 10 dage længere. For en hurtigere behandling, venligst returnere direkte til vores lokaler i Sverige. 

Design Online AB 
Amerikavägen 10 
393 56 Kalmar 
Sverige 

Du kan også vælge at få tilsendt en forbetalt returseddel for 99 kr. Dette beløb bliver fratrukket din retur. Venligst kontakte vores kundeservice for at få en forbetalt returseddel. Vi kan ikke sende en forbetalt returseddel hvis det produkt du ønsker at returnere har en lavere værdi end 99 kr. 

Hvis du fortryder dit køb og vil returnere produkterne står du som kunde for transporten/fragten til os. Tænk på at et brev ikke får et forsendelses nr, så returer bør sendes som sporbar forsendelse, f.eks. pakke eller anbefalet brev. Det er vigtigt at mærke pakken med RETUR.

Scandinaviandesigncenter garantere at du bliver 100% tilfreds. Du har altid ret til at åbne pakken og kontrollere funktion og finish. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb kan du uden videre spørgsmål returnere dine produkter til os inden 14 dage.

Leveringstiden for varer, der lagerføres er 1-3 hverdage. I ferie perioder hos vores leverandører og i weekender, kan leveringstiden i særlige tilfælde forlænges. For produkter, der normalt ikke er på lager, er den aktuelle leveringstid angivet i produktinformationen.