Black Friday

Black Friday foregår i november og er en super god mulighed for at finde indretningsgenstande og møbler til usædvanligt gode priser. I denne periode har kunderne mulighed for at drage fordel af ekstraordinære rabatter og priser oven i vores allerede konkurrencedygtige priser her hos Scandinavian Design Center.

 

Hvad er Black Friday?Black Friday var oprindeligt et amerikansk fænomen, som opstod i 1980'erne. Ifølge traditionen begyndte detailforretningerne deres udsalg fredagen efter Thanksgiving med det formål at få de røde tal (tab) på bundlinjen til at blive sorte (overskud), hvorfor dagen blev kaldt Black Friday (sort fredag).
Nu om dage markerer denne dag starten på det årlige juleudsalg verden over, og i den periode kan man almindeligvis finde lave priser, rabatter og særtilbud både online og i butikkerne.
I de senere år er Black Friday blevet noget, man ser frem til, både som forretningsdrivende og kunde, i Skandinavien. Alle ser det som den perfekte lejlighed til gøre nogle gode handler på julegaver og lækkerier, nu hvor online shopping er blevet mere populært end nogensinde før. Her på Scandinaviandesigncenter.com gør vi juleindkøbene endnu nemmere – ingen kø og ingen stress, kun lutter gode priser!

 

Black Friday hos Scandinaviandesigncenter.comI Black Friday-perioden kan kunder hos Scandinaviandesigncenter.com drage fordel af kæmpestore rabatter og særtilbud fra de bedste og mest berømte skandinaviske mærker. Vi giver også inspiration og tips til lækker boligindretning overalt i hjemmet til konkurrencedygtige priser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig de allermest eksklusive tilbud, så du også kan være med til Black Friday på Scandinaviandesigncenter.com. Kom i gang med julesæsonen lige med det samme!

 

Hvornår begynder Black Friday?Black Friday starter i slutningen af november, men for yderligere oplysninger om vores ekstraordinære udsalg kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få besked, så du ikke går glip af noget!