Om scandinaviandesigncenter.dk og os der arbejder her

Om os

scandinaviandesigncenter.dk – Din indretningsbutik på nettet

Da jeg startede firmaet i 2002, var det med et stærkt ønske om og en vilje til at give alle design og indretnings- interesserede muligheden for at handle god design online, uanset hvor man end bor.

I dag har kunder i mere end halvfjerds lande mulighed for at købe skandinavisk design og indretning hos os og det tager oftest ikke mere end 4-5 dage for pakken at ankomme til Sydney i Australien eller Auckland New Zealand.

Hos scandinaviandesigncenter.dk finder du et stort og varierende sortiment som er gennemtænkt og velplanlagt. Vores mål er ikke at præsentere all som findes på markedet, men et udvalg af det allerbedste. Derfor har vi lagt en masse arbejde ned på at finde produkter, der giver det lille ekstra til dit hjem, produkter som er unikke og som du ikke finder overalt - hverken online eller i almindelige butikker.

Siden starten har ordet kvalitet været vores ledetråd i alle faser. Du kan forvente en professionel modtagelse af erfarne, dygtige og kompetente medarbejdere, der gør deres bedste for at besvare dine spørgsmål og ønskemål. Når du besøger vores hjemmesider, kan du altid stole på at den information vi viser på tilgængelighed og leveringstiden er korrekt og aktuel.

Virksomheden blev grundlagt i 2002 af Jörgen Bödmar, entreprenør og virksomhedsejer. Med en baggrund i SAS og tidligere ejer og direktør for et chefrekrutteringsfirma skiftede han retning og sadlede om til en helt ny industri, E-handel med design og indretning.

Efter et grundigt forberedende arbejde startede salget i 2003 med E-handel siderne www.designonline.se og www.scandinaviandesigncenter.com. 2008 åbnede www.scandinaviandesigncenter.de efterfulgt af www.scandinaviandesigncenter.no 2012, www.scandinaviandesigncenter.fi 2013, www.scandinaviandesigncenter.dk 2013, www.scandinaviandesigncenter.nl 2014, www.scandinaviandesigncenter.fr 2015 og www.scandinaviandesigncenter.es 2015. Flere E-handel sider vil blive åbnet i de kommende år.

Virksomheden vokser hurtigt, og det skønnes, at væksten vil fortsætte i mange år fremover. I dag (2017) er vi 65 ansatte.

For at nå vores kvalitetsmål, arbejder vi med specialister fra hele verden for hele tiden at forbedre teknologien, arbejdsprocesser og vores service til dig. Vores hjemmesider administreres af en topmoderne e-handel platform, bygget til at udvikles med alle mulige funktioner på mange sprog og avancerede logistik.

Vi anvender et krypteret betalingssystem, hvilket betyder at du kan føle dig tryg og sikker, når du handler hos os. Sikkerheden af websiderne overvåges døgnet rundt af det anerkendte sikkerhedsfirma Symantec/Verisign.

I dag har vi kontakt med mere end 170 velkendte varemærker med tusindvis af produkter til os. Vores kunder findes over hele verden, fra fjerne steder som Spets-
bergen til mere kendte steder som Hawaii, Tokyo og Stockholm.

Du kan trygt handle forsvarligt, sikkert og bekvemt af os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at du skal være tilfreds med det vi tilbyder dig!

Velkommen til scandinaviandesigncenter.dk -
Din indretningsbutik på nettet.